We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Συνέντευξη με τον νικητή του HT-Masters [Μέρος 2ο]

Αυτό είναι ένα αντίγραφο του άρθρου (18359), στο οποίο ο Malk77 (7908379) έδωσε στον εκδότη του HT-Press Αγγλίας μια αποκλειστική συνέντευξη, εξηγώντας πως κέρδισε το Masters.

Μέρος 2ο

(497628283) Ο Τελικός. Ο Λεττονός κυπελλούχος Trance Masters ήταν αντιπαλός σου. Έκανες τελικά το intensity trick για να ανεβάσεις το ηθικό σου μετά το μοτς του ημιτελικού. Με απίστευτο τρόπο κατάφερες να κρατηθείς και να φυλάξεις το μεγαλύτερό σου όπλο για να σε βοηθήσει στον τελικό. Πώς στο καλό κατάφερες να αντισταθείς στον πειρασμό να το χρησιμοποιήσεις νωρίτερα; Ακόμα, αγόρασες δύο καινούριους παίκτες για αυτόν τον αγώνα, έναν TDF και έναν IM. Ένας τραυματισμός αφού είχες χρησιμοποιήσει όλες σου τις αλλαγές σε άφησε με 10 παίκτες, να κερδίζεις 3-2, 8 λεπτά πριν τη λήξη. Πόσο πραγματικά κράτησαν αυτά τα 8 λεπτά και αλήθεια, είχες καθόλου νύχια στα δάχτυλά σου μετά τον τελικό;
Hatstats Τελικού: 568 κόντρα στα δικά σου 494, κάνοντας έτσι τον απολογισμό να δείχνει 4 απίστευτες νίκες σε ισάριθμους αγώνες για να κερδίσεις τελικά τον τίτλο. Πρέπει να είσαι κατενθουσιασμένος.


Το intensity trick ήταν δεδομένο σε αυτό το στάδιο. Δεν το χρησιμοποίησα νωρίτερα αφού έτσι τά 'φεραν οι καταστάσεις. Το άλλο μοτς που έπαιξα καλύφθηκε από άμεσο πικ στο κύπελλο. Θα έπαιζα και μοτς απέναντι στον Kollane αλλά ήταν πολύ νωρίς για να αποφασίσω ότι κάτι τέτοιο αξίζε, αφού ακόμα είχα και τον στόχο του κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Το ίδιο ίσχυσε και στο ματς με τον Arcadia αφού δεν πίστευα καν ότι μπορώ να κερδίσω και όντας εκτός κυπέλλου, δύσκολα θα μπορούσα να κερδίσω πίσω το χαμένο ηθικό. Α, επίσης, δεν είδα να έχω εντελώς καμία πιθανότητα να κερδίσω τον FC DeRibas!

Για το παιχνίδι, “υποθήκευσα” ένα σκασμό παίκτες με τη βοήθεια κάποιων ευγενικών early bid για να αποκτήσω τον σημαντικότατο TDF και τον άλλο IM. Οι 6 κεφάλες όμως δε μού έφεραν το πολυπόθητο event και κάπου εκεί σκέφτηκα πως το όνειρο πάγωσε. Είχα όμως πολύ υψηλά ratings στις επιθέσεις μου ούτως ώστε η κάθε πλευρά να μπορεί να σκοράρει και όταν ισοφάρισα σε 1-1 η καρδιά μου πήγε στη θέση της και οι ελπίδες μου αναπτερώθηκαν. Σύντομα ο αντίπλαος ξαναπροηγήθηκε και ξανασκέφτηκα πως θα έχει μια εύκολη νίκη, αλλά κατάφερα να πάω στο ημίχρονο με ίσα γκολ και ίσο κέντρο. Εκείνη τη στιγμη ήμουν στο λεωφορείο και επέστρεφα σπίτι, με το κινητό ανοικτό για να κάνω συνεχώς ανανέωση παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα. Κλασσικά σκεφτόμουν: “μην το κοιτάς, θα το γρουσουζέψεις” αν και παριστάνω πως δεν είμαι προληπτικός! Το γκολ με το οποίο προηγήθηκα και μετά, η διάρκεια του παιχνιδιού με 10 παίκτες (είναι πάντα ένα ρίσκο όταν η ομάδα σου είναι τόσο γερασμένη και χρειάζεσαι αλλαγές για αντοχή) έκανε τον σφυγμό μου να ανέβει πάνω απ' το όριο ενώ καθόμουν στο λεωφορείο. Η απόλυτη τρέλλα. Το κατενθουσιασμένος δεν περιγράφει ούτε στο ελάχιστο το πως ένιωσα. Με κολημμένο χαμόγελο μέχρι τα αυτιά για μέρες, τελείως απερίγραπτα.

Ξαναδιαβάζω τώρα το νήμα στο (16672563.1). Πανέμορφο.

Το αστείο είναι πως δεν μπορούσα καν να αράξω, αφού έπρεπε να τακτοποιήσω τις μεταγραφές μου και να αγοράσω τον Nathan (260436100), για να μην καταστρέψω τον Posti και την Εθνική!

Μετά από αυτόν τον τίτλο, ξεπούλησες την ομάδα και εκτός από 2 προπονήσιμους τερματοφύλακες, η ομάδα σου είναι “ξοφλημένη”. Τι ακολουθεί για τον TPUV;

Δεν ήθελα στην πραγματικότητα να ξεπουλήσω, αλλά ήθελα να σιγουρευτώ πως θα ξαναπάρω τον Nathan και τελικά αποδείχτηκε πως ανοίχτηκα λίγο παραπάνω για τις μεταγραφές μου.

Θα εξακολουθήσω να διατηρώ την πλατινένια συνδρομή για να έχω την δεύτερη ομάδα σε λειτουργία μέχρι να αποφασίσω τί θα κάνω με την FWDP *γκουχ-γκουχ* TPUV. Μπορεί να κάνω κάτι τολμηρό προς το τέλος της σαιζόν, αλλά το όμορφο θα ήταν να έφτιαχνα μια ομάδα που να κερδίσει το πρωτάθλημα Αγγλίας. Θα έπρεπε βέβαια να γυρίσω σε νορμάλ προπόνηση, αλλά πρώτα θα δω την πορεία του Nathan στην Εθνική και μετά θα αποφασίσω.

2014-11-21 18:11:45, 3224 views

Link directly to this article (HT-ML, for the forum): [ArticleID=18372]

 
 
Server 094