We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Βήμα-βήμα προς την κατάκτηση του Hattrick Masters

Αυτός ο αγώνας: (530033543) είναι το ρεκόρ του. "Φυσιολογικά" (όχι Παιχνίδι της Χρονιάς), αλλά οι παίκτες κλειδιά ήταν σε εξαιρετική φόρμα. Ίσως αποτελεί το παγκόσμιο ρεκόρ:

Possible spoiler. Click here to show

Η ομάδα του είναι ένα αποτέλεσμα αργής και σταθερής δουλειάς για ένα λαμπρό μέλλον (βήμα-βήμα). Ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία...

Πως μπορείς να χτίσεις μία ομάδα σαν κι αυτή; Mπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη με τον Thomas-T (3725093), προπονητή της Wild Oscar από τη Νορβηγία (166187), που κατέκτησε το Hattrick Masters για την περίοδο 60 στο Hattrick.

Τη μετάφραση ανέλαβε ο LA-Psychomantis (9391042) και το πρωτότυπο άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ (19393).1. Συγχαρητήρια! Κέρδισες το Hattrick Masters. Είναι ένα όνειρο πολλών ανθρώπων στο Hattrick. Πως αισθάνεσαι γι' αυτό;

Ευχαριστώ! Είναι υπέροχο! Παίζω Hattrick πάνω από 10 χρόνια και κερδίζοντας το Hattrick Μasters πραγματοποιήθηκε ένας από τους πιο μακροπρόθεσμους στόχους μου. Τώρα με υπερηφάνεια μπορώ να πω ότι έχω κερδίσει ότι ήταν δυνατό να κερδίσω ως προπονητής της ομάδας.

2. Στον τελικό φάνηκε να μην αφήνεις πολλά περιθώρια στον αντίπαλο σου: (555044048). Ήσουν σίγουρος ότι θα κερδίσεις;

Ποτέ δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα κερδίσεις ένα παιχνίδι στο Hattrick, ιδιαίτερα απέναντι σε καλές ομάδες. Ακόμα κι αν ήξερα ότι ήμουν το φαβορί. Μετά από υπολογισμούς διαπίστωσα ότι είχα καλύτερο ηθικό κι ένα μικρό προβάδισμα έναντι του αντιπάλου μου. Με βάση τα πιθανά σενάρια θα μπορούσα να φανταστώ ότι το στάνταρ σύστημα 3-5-2 θα μου δώσει την καλύτερη συνολική πιθανότητα νίκης. Είχα ένα εναλλακτικό σχέδιο έτοιμο για να "σώσω" την παρτίδα, αλλά ένιωσα αυτοπεποίθηση πριν αρχίσει το παιχνίδι.

3. Πώς θα κάνουμε μια ισχυρή ομάδα στο Hattrick όπως η δική σου; Πες μας γι' αυτό σε παρακαλώ. Βήμα-βήμα, είμαι βέβαιος ότι πολλοί χρήστες θα θέλουν να κάνουν ότι έκανες κι εσύ, μέσα σ' αυτούς κι εγώ.

Είναι αρκετά εύκολο να γίνει πραγματικότητα. Απλά πρέπει να είσαι υπομονετικός. Στη Νορβηγία είχαμε μια ομοσπονδία για αυτούς που έχτιζαν ομάδες όπου οι κορυφαίες ομάδες στη Νορβηγία έδειχναν τα σχέδια τους. Αυτό ενέπνευσε πολλούς ανθρώπους (και μένα επίσης). Κατά τη γνώμη μου αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι νορβηγικές ομάδες είναι δύσκολο να νικηθούν. Υπάρχουν πάρα πολλές καλές ομάδες στις 3 πρώτες κατηγορίες!
Δυστυχώς αυτή η ομοσπονδία είναι ανενεργή τώρα, αλλά εγώ θα προσπαθήσω να δώσω έναν απλό οδηγό.

Στάδιο 1:
Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι τα χρήματα. Επέλεξα να σταματήσω στα 50 εκατομμύρια ευρώ, καθώς τόσα πίστευα ότι θα μου χρειαστούν σε όλη τη διαδρομή μέχρι την κορυφαία κατηγορία. Πόσα χρειάζεται ο καθένας είναι κάτι που εξαρτάται από τους στόχους του. Από το πόσο ανταγωνιστική είναι η χώρα που αγωνίζεστε επίσης εξαρτάται το ποσό που θα χρειαστείτε. Κατά γενικό κανόνα, όσο περισσότερα χρήματα έχετε τόσο περισσότερες πιθανότητές έχετε για να πετύχετε.

Στάδιο 2:
Φτιάξτε ένα πρόγραμμα προπόνησης. Διαβάστε τις νέες ενημερώσεις για το παιχνίδι και παίξτε με τους υπολογιστές προπόνησης. Ελέγξτε πόσο χρόνο χρειάζεται για να προπονηθούν οι παίκτες και κάντε ένα σχέδιο για το πώς θα φτάσουν αυτά τα επίπεδα. Θα ήθελα να συμβουλεύσω τους χρήστες να επικεντρωθούν στην ειδικότητα του παίκτη. Όταν φτάσετε το μέγιστο επίπεδο την ομάδα σας θα είναι οδυνηρό να χάσετε σημαντικούς αγώνες λόγω των λίγων παικτών με σωστή ειδικότητα.

Εγώ ακολούθησα το εξής πλάνο:
- Αγόρασα x αριθμό παικτών (17 ετών) και άρχισα να τους προπονώ στην άμυνα. Όταν έφτασαν στο επίπεδο που ήθελα για μέσοι, ξεκίνησα να τους προπονώ στην οργάνωση.
- Συνέχισα να προπονώ οργάνωση μέχρι οι παίκτες μου να φτάσουν στο επίπεδο 15. Σταμάτησα στο τιτάνιος λόγω της πτώσης στην ικανότητα που ξεκινά να συμβαίνει όταν περάσουν πάνω από αυτό το επίπεδο.
- Μετά την οργάνωση πέρασα κάποιες σεζόν προπονώντας πάσα. Την ίδια στιγμή αγόρασα 3 TDF που λάμβαναν επίσης προπόνηση πάσας.
- Όταν οι DF και οι μέσοι έφτασαν στο επίπεδο πάσας που ήθελα άλλαξα πάλι σε οργάνωση. Έκτοτε προπονούσα μόνο οργάνωση. Οι υπόλοιποι παίκτες που αγόρασα ήταν μόνο για να καλύψω τις ανάγκες της ομάδας.

Στάδιο 3:
Στην πραγματικότητα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά το σχέδιο σας. Αυτό σημαίνει μεγάλη πειθαρχία. Είναι βαρετό να χάνετε όλα τα παιχνίδια σας όταν έχετε πολλά χρήματα στην τράπεζα. Επιλέγω να αγοράσω έναν πολύ καλό προπονητή και 5% αντοχή τις πρώτες σεζόν για να ενισχύσω την ταχύτητα της προπόνησης. Είναι χρήσιμο, αλλά η ομάδα σας θα χάσει πολλούς αγώνες, ακόμα και όταν οι παίκτες σας αρχίζουν να ανεβαίνουν επίπεδα. Έχω θυσιάσει την επιτυχία και τα τρόπαια στο αρχικό στάδιο της διαδικασίας ώστε η ομάδα μου να γίνει ελαφρώς ισχυρότερη στο τέλος. Ένα από τα κίνητρα μου για να γίνει αυτό ήταν να δώσω στους παίκτες μου, ένα επιπλέον πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού στα σημεία για την Εθνική ομάδα. Αν θέλετε να οικοδομήσετε μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης θα πρέπει να έχετε και την εμπειρία που η Εθνική ομάδα μπορεί να προσφέρει. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα να ακολουθήσω τις εθνικές κατευθύνσεις σαν ομάδα και μαζί φτιάξαμε πολύ καλούς παίκτες.4. Θαυμάσια δουλειά! Πραγματικά υπέροχη. Τι θα συμβεί με την ομάδα σου τώρα;

Ο κύριος στόχος μου είναι να προσπαθήσω να κερδίσω το Hattrick Masters για μια ακόμη φορά! Υπάρχει ένας ωραίος ανταγωνισμός και θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να το κερδίσω και πάλι. Γνωρίζω ότι αυτό που λέω θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επαναληφθεί.

5. Θα μπορούσες να μας πεις λίγα πράγματα για σένα;

Το όνομα μου είναι Thomas. Είμαι 25 ετών και φοιτητής στο Νορβηγικό School of Economics. Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στο όμορφο Μπέργκεν (Νορβηγία). Έχω σχεδόν τελειώσει με το μεταπτυχιακό μου στον έλεγχο του management. Υποθέτω ότι είναι ένας από τους λόγους που μπορώ να περάσω χρόνο στο Hattrick. Ως φοιτητής έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, εκτός από την αρχή και το τέλος κάθε εξαμήνου.

6.Πες μας για την ομάδα σου. Ποια είναι η έμπνευση για το όνομα της ομάδας; Και πώς έμαθες για το Hattrick;

Όταν ήμουν 15 ετών, οι συμμαθητές στο σχολείο μου άρχισαν να παίζουν και στην αρχή υπήρχαν πολλές τοπικές διοργανώσεις. Το κίνητρό μου ήταν να κερδίσω τους συμμαθητές μου. Δεν άργησα να συνειδητοποιήσω ότι Hattrick ήταν ένα κοινωνικό παιχνίδι και από τότε δεν σταμάτησα ποτέ!
Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι γιατί διάλεξα το Wild Oscar. Υποθέτω ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι σκέφτηκα ότι ακούγεται cool (και μου αρέσει ακόμα).

7. Είχες κάποιον μέντορα στην αρχή της καριέρας σου για να σε βοηθήσει και να σε καθοδηγήσει στα πρώτα βήματα της λειτουργίας της ομάδας σου;

Στην αρχή έπαιζα στην τύχη. Άλλαζα προπόνηση όλη την ώρα, δεν είχα ένα σχέδιο για το πώς να αναπτύξω την ομάδα μου και ξόδευα τα χρήματά μου από τη στιγμή που έμπαιναν στον τραπεζικό λογαριασμό.
Μετά από δυο σεζόν στο παιχνίδι συναντώ τον (4489195). Ήταν ο μέντορας μου και ο λόγος που άρχισα να μαθαίνω για το παιχνίδι. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα κερδίσει το Hattrick Masters αυτή τη σεζόν. Αυτό είναι σίγουρο!

8. Το Hattrick είναι ένα κοινωνικό παιχνίδι. Πες μας για τους καλύτερους HT-φίλους σου...

Αυτή είναι μία πραγματικά δύσκολη ερώτηση. Το Hattrick είναι ένα κοινωνικό παιχνίδι και αυτή η πτυχή είναι εξίσου σημαντική όσο το να έχεις μια ισχυρή ομάδα. Παίζοντας πλέον αυτό το παιχνίδι εδώ και 10 χρόνια φοβάμαι να κάνω μια λίστα. Θα ήταν πολύ μεγάλη για αυτή τη συνέντευξη, ή θα έπρεπε να αφήσω κάποιον απέξω. Καμία από τις επιλογές δεν μου ακούγεται πολύ καλή, γι 'αυτό είναι καλύτερα να μην πω τίποτα. Δεν θέλω να κάνω κανέναν να αισθανθεί ότι τον ξέχασα. Οι ΗΤ φίλοι μου ξέρουν ποιοι είναι :)

9. Διάλεξε κάποιο ανέκδοτο που να σχετίζεται με το ΗΤ και πες μας γι 'αυτό.

Κενό. Συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω κάποιο σχετικό με ΗΤ ανέκδοτο.

10. Πες μας για μία κανονική μέρα σου στο ΗΤ.

Αυτό πραγματικά εξαρτάται από το τι μέρα της εβδομάδας είναι. Η μόνη μέρα που κάνω κάτι χρήσιμο είναι η Πέμπτη. Αυτή είναι η μέρα με την ενημέρωση της προπόνησης. Θα ρίξω μια ματιά στην εξέλιξη των παικτών μου, το να γίνω πιο ανταγωνιστικός και να σχεδιάσω μια χρήσιμη στρατηγική.
Τις άλλες μέρες δεν κάνω πολλά χρήσιμα πράγματα. Μπορεί να συνδεθώ στο λογαριασμό μου κάθε φορά που πάω στον υπολογιστή μου, να ελέγξω την αλληλογραφία μου και τις διασκέψεις.

11.Πες μας το χειρότερο λάθος σου στην HT καριέρα σου.

Το χειρότερο λάθος μου είναι στα προημιτελικά του Hattrick Μasters την περασμένη σεζόν (540797479). Είχα δυο παίκτες τραυματίες την ίδια στιγμή, μεταξύ αυτών και ο τερματοφύλακας μου. Ήλπιζα να τον έχω πίσω πριν τον αγώνα, αλλά ήμουν άτυχος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παίξω Παιχνίδι της Χρονιάς και είχα και μια ακόμα απώλεια. Αν θα μπορούσα να το κάνω ξανά θα αγόραζα έναν καινούριο τερματοφύλακα. Με μια καλύτερη επιλογή πριν από αυτό τον αγώνα θα μπορούσα να έχω 2 τίτλους Hattrick Masters τώρα.

12. Ποιος είναι ο πιο αγαπημένος παίκτης που είχες;

Όλοι οι παίκτες μου από το πλάνο οικοδόμησης της ομάδας! Τους έχω προπονήσει ένα-δύο χρόνια και αυτό με κάνει να τους έχω αδυναμία. Αν έπρεπε να διαλέξω ένα παίκτη αυτός θα ήταν ο Ragnar Fiskå (322828838). Υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την ομάδα μου και ήταν μαζί μου από την αρχή.

13. Πώς τα βγάζεις πέρα με τα έξοδα σου; Προπόνηση, αγοραπωλησίες ή απλά αποταμίευση;

Αποταμίευση χρημάτων. Από τότε που ξεκίνησα το πλάνο μου έχω κρατήσει τους περισσότερους από τους παίκτες που έχουν πάρει προπόνηση. Οι αγοραπωλησίες θα μπορούσαν να είναι επικερδής, αλλά δεν έχω την ενέργεια για να αγοράζω και να πουλάω επηρεάζοντας το ηθικό της ομάδας. Αυτό είναι μία κακή λύση για τις ομάδες στις κορυφαίες κατηγορίες. Η τελευταία σεζόν ήταν κερδοφόρα. Τα χρήματα από το Hattrick Masters μου έδωσαν ένα σημαντικό κέρδος. Έχω επίσης κάποιους διεθνείς παίκτες που αυτό καθιστά τους μισθούς τους ελαφρώς χαμηλότερους.

14. Πόσο καιρό χρειάζεται για να μαζέψεις τόσα πολλά χρήματα; Πόσο χρόνο ξοδεύεις στο μεταγραφικό παζάρι κάθε μέρα;

Πριν αρχίσω το πλάνο μου είχα 50.000.000 ευρώ. Δεν θυμάμαι πόσο καιρό μου πήρε από τότε που ήταν ανενεργή περίοδος. Όταν κατατάχτηκα στο στρατό πούλησα την ομάδα μου και προπονούσα 10 παίκτες στην άμυνα για 1 χρόνο. Όταν το καθήκον μου εξετελέσθη, πούλησα αυτούς τους 10 παίκτες και κράτησα τα χρήματα. Νομίζω ότι προπονούσα και πούλαγα για κάποιο χρονικό διάστημα για να μαζέψω τα τελευταία χρήματα που χρειαζόμουν για να πραγματοποιήσω το πλάνο μου. Τις τελευταίες 4-5 σεζόν δεν ασχολήθηκα καθόλου με μεταγραφές.

15. Κατά τη γνώμη σου, κάθε προπονητής με ένα τσουβάλι χρήματα και καλή γνώση του Hattrick μπορεί να "κερδίσει" το παιχνίδι;

Όχι. Τα χρήματα είναι αναγκαία για να είναι σε θέση να ανταγωνιστείς τις καλύτερες ομάδες, αλλά υπάρχουν πολλές εξαιρετικές στρατηγικές εκεί έξω. Αν δεν ξέρετε τι κάνετε, θα βρεθείτε να χάνετε από πιο "αδύναμες" ομάδες. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πώς χτίζεται μια ομάδα και πώς να διαβάζετε τους αντιπάλους σας.

16. Και η τελευταία ερώτηση: τι θα ήθελες να πεις στους χρήστες του Hattrick στο τέλος της συνέντευξης μας;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με συνεχάρησαν μετά την κατάκτηση του Hattrick Masters. Είναι διασκεδαστικό να παίρνεις τόση υποστήριξη από όλο τον κόσμο του Hattrick. Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλή τύχη στην πραγματική ζωή σας και στο Hattrick!

17. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και καλή τύχη για την επόμενη σεζόν, φίλε.

2016-02-17 12:07:47, 1237 views

Link directly to this article (HT-ML, for the forum): [ArticleID=19454]

 
 
Server 094