We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Sweden »   Overview 

Sweden Sweden

National Info

Season 71 is being played right now.

Has 27 regions and is located in Europe. Currency is kr.

Out of 10 920 available teams, of which 6 680 are active, 203 are logged in.

Reigning Champions

League

FBKkrossen
Managed by FBKfan Supporter Platinum

Cup

Gäddträsket
Managed by Geddan Supporter Platinum

View all reigning cup champions

Next event

5-21-2019 05:30 - Daily updates

Hattrick Press

12-31-2017 En egen juniors väg till U20

Den här artikeln är ett försök till att beskriva att vägen till U20 inte behöver vara en sådan supersatsning som många kanske tror. Min egna junior Cyril Ward (424272629) är ett exempel på det.

Visst är det inte vem som helst som platsar i U20, men när jag flyttade upp Cyril som 17-åring så var hans startvärden följande:

Målvaktkatastrofal (1)
Försvarhyfsad (4)
Speluppläggypperlig (6)
Ytterhyfsad (4)
Framspelhyfsad (4)
Målgörarehyfsad (4)
Fasta sit.ypperlig (6)


Ingen supertalang direkt, eller hur? Okej han var Snabb som ju är en specialitet som uppskattas i ytterposition. Åldern var hyfsad, men faktum är att han skulle missa 3 matcher i första kvalrundan och har alltså ”långt” ifrån en optimal ålder.

Hur kunde en sådan här spelare nå U20?

Ja, det är just det som är det intressanta - du behöver inte ha den där superspelaren om du bara vet lite mer... Efter att du läst artikeln kanske det är just din junior som får dra på sig U20-tröjan i framtiden... det hade varit kul eller hur? Innan vi går in på Cyril's resa så ska jag dock ge lite mer bakgrundsfakta som är bra att känna till.

987 views Written by grampus_bk

Read article

12-16-2017 Intervju med en Allsvensk vinnare!

Säsong 63 tog han sitt första Allsvenska guld. Denna säsong (66) anslöt han till den exklusiva skara som lyckats vinna våran prestigefyllda högsta serie en andra gång. Gunta med sitt Inter Draggen är en av de spelare som lyckats hålla sig på högsta nivå längst med sammanlagt 182 matcher varav 90 vinster i Allsvenskan.

När han blev ombedd att ställa upp på en intervju svarar han ödmjukt att det självklart är något han ställer upp på

273 views Written by KaptenBacon

Read article

8-16-2016 Prinskorven på väg mot tronen?

Hattrick Masters har en svensk finalist den här säsongen! Hattrick Press fick en exklusiv intervju med Prinskorven inför den stora matchen.

1122 views Written by Kapten_Ordskalv

Read article

4-8-2016 Prinskorv på tronen!

Det gick hela vägen för Prinskorven som i Hattrick Masters-finalen besegrade Wonderbolts (1650632) från Ungern med 4-0. Hattrick Press fick en kort audiens hos den nykrönte mästaren.

1251 views Written by Kapten_Ordskalv

Read article

4-6-2016 Medaljjakt i Estland

Senast ett svenskt landslag tog medalj var 2012-02-17 då VM avgjordes i Trinidad&Tobago. Sverige blev utslagna av Chile i semifinalen med 2-1 och dåvarande förbundskapten Trolle (21292) fick dela bronsmedaljen med Finland. Sex mästerskap har passerat sedan dess.

Nu under sin andra raka period som förbundskapten siktar Joakim321 mot prispallen då VM drar igång i Estland på fredag. Hattrick Press fick en exklusiv intervju mellan träningspassen i Tallinn.

1329 views Written by Kapten_Ordskalv

Read article

3-3-2016 Nye Förbundskaptenen mot väggen

Efter en lång tids väntan är det så äntligen dags igen för dramatiska U20-matcher. Kvalet till VM i Elfenbenskusten drar igång på fredag 4:e mars klockan 20:00, borta mot Angola. HT-Press har mött den nyvalde svenske Förbundskaptenen Johper_HT34 för att få hans syn på den stundande uppgiften.

1203 views Written by Kapten_Ordskalv

Read article

1-23-2016 Det kom ett brev...

Det kom ett brev till den svenska HT-pressredaktionen med ett par intressanta frågor. Som tidigare utlovat så har jag tänkt vara en länk mellan lagägarna och folket bakom Hattrick. Det kan tyckas att jag gör det enkelt för mig men brevet jag fick var väldigt bra formulerat och genomtänkt så det publiceras i stort sett i sin helhet och sedan hoppas jag på reaktioner från både lagägare men även från Hattrick själva.

1857 views Written by Kanna

Read article

12-17-2015 Ny redaktör

Dags för en presentation...

1326 views Written by Kanna

Read article

10-5-2014 Vroom, vroom: Matchmotorn!

Matchmotorn: det är mjukvaran som genererar alla matchhändelser rapporterade i en match, och således genererar det slutgiltiga resultatet. Över åren har den blivit en av de mest kritiserade (inte alltid konstruktivt) delarna av spelet.

De flesta av oss har säker fallit för frestelsen att gnälla på resultat genererat av denna mytomspunna matchmotor, men vet du verkligen hur den fungerar? Vad som finns i denna svarta låda?

I den här artikeln kommer vi att göra vårt bästa för att beskriva matchmotorns inre mekanismer! Och förhoppningsvis kommer du efter att ha läst den här artikeln ha en större förståelse för såväl oväntade motgångar, såväl som oväntade framgångar. Artikeln är alltså ett utmärkt sätt att ta ditt gnällande till en helt ny nivå; gnälla på ett mer informerat sätt!

3922 views Written by WHeisenberg

Read article

8-18-2014 En glimt in i finrummet

Vad döljer sig bakom de framgångsrika väggarna? Vad är det för spelarmaterial de har tillgång till; är spelarna bättre än du trodde, eller rent ut sagt sämre?

Ta chansen att komma in under huven på 7 framgångsrika lag som tillsammans har en guld, silver och bronsplats i Allsvenskan i bagaget, 16 Mastersmatcher, 4 cupvinster, 5 Major League och 2 Scottish Premier segrar att stoltsera med på meritlistan.

3534 views Written by WHeisenberg

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 Next page
 
 
Server 094