We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands Netherlands

National Info

Season 60 is being played right now.

Has 17 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 10 920 available teams, of which 8 529 are active, 339 are logged in.

Reigning Champions

View all reigning cup champions

Next event

5-21-2019 08:15 - Daily updates

Hattrick Press

5-16-2019 Hattrick: made by you! (deel 1)

Sinds het prille begin van Hattrick hebben programma's en websites die ontwikkeld zijn door leden van de community het spel interessanter en leuker gemaakt voor andere gebruikers. Het staat beter bekend als CHPP ("Certified Hattrick Product Provider") en is een netwerk voor de programmeurs binnen de Hattrick-gemeenschap. Maar wie zijn zij eigenlijk? En wat voor tools bestaan er allemaal? Dat zoeken we uit in deze vijfdelige serie!

797 views Written by rik_daan079

Read article

4-27-2019 Més que un cup

Je krijgt er geen prijzengeld voor, geen trofee in je prijzenkast, en de stadions zitten niet vol met supporters. De onmetelijke eer zal echter veel vergoeden, misschien wel alles: de Sealand Cup is al eenenveertig edities lang een begrip in Sealand en omstreken. Daarbij moet wel gezegd worden dat die omstreken - woeste wateren rond een eenzaam boorplatform - niet al te veel voorstellen.

Voor de schrijfwedstrijd mocht een artikel over van alles gaan, bijvoorbeeld over je competitie. Maar dan denk ik niet direct aan de zesde klasse waarin ik nu speel, hoe leuk het ook is met Koren erbij. Voor mij is de Sealand Cup "mijn competitie", het toernooi waarvan ik achtenhalf jaar terug de organisatie op me nam. Achtenhalf jaar, dat zijn achtentwintig inschrijvingstopics, achtentwintig keer loten, achtentwintig keer mensen achter de vodden zitten omdat ze hun wedstrijd nog niet hebben geregeld en achtentwintig finales, tot aan Maracanã en Luzhniki toe. Maar ik ben er ook een beetje verslaafd aan geworden; voor mij is het inmiddels meer dan alleen een cup.

Graag neem ik je mee op reis door de geschiedenis. Dit is niet bedoeld als reclame voor een federatie, dit is een tijdreis. Hopelijk zullen ook niet-federatieleden dit met plezier lezen; ik heb geprobeerd om niet allerlei nerdy feitjes te gedetailleerd erin te stoppen, maar voor wie mij een beetje kent: dat is soms lastig, dus hopelijk valt het mee!

180 views Written by Quoque

Read article

4-27-2019 De kleine Zweedse Revolutie

Vanaf de jaren '80 nam de ontwikkeling van computerspellen een hypervlucht, onder meer door de innovaties van Nintendo en Sega. In de jaren '90 groeiden veel kinderen al op met de zogenaamde 'vierde generatie' consoles, en speelden we games op de pc. Toen Hattrick in 1997 in Zweden het levenslicht zag, kon je al een paar jaar FIFA spelen en vele andere grafisch aantrekkelijke spellen.

Het 'simpele' Hattrick leek hierdoor een vage herinnering te worden, maar niets was minder waar. Het 'text based' spel behield zijn populariteit door een aantal belangrijke, juist ouderwetse factoren die de flitsende nieuwe spellen veelal misten, samengevat in de drie kernwoorden van de Franse revolutie van 1789: Liberté, égalité, fraternité - vrijheid, gelijkheid, broederschap.

235 views Written by LA-Seran

Read article

4-27-2019 Culthelden en fenomenen

In 2007 ben ik door een vriend aan Hattrick begonnen en dat was ook weer aanleiding voor een tiental andere vrienden om ook te beginnen. De zondagavond zou nooit meer het zelfde worden.

125 views Written by toptrainert

Read article

4-27-2019 Het linkerbeen van Volkert

Volkert overpeinst op 23 jarige leeftijd de vele tegenslagen die hij in zijn nog prille carrière al heeft moeten overkomen. De Geliefde Voorzitter van de club spreekt hem bemoedigend toe.

162 views Written by Stadjer

Read article

4-27-2019 Échte liefde kent geen tijd

Vandaag is het 29 Maart, en dat voor de 29e keer in mijn leven.
Langzaam gaan we weer naar de dagen die langer worden, en de wereld weer groen kleurt. Die kleur groen, die staat voor groei en vruchtbaarheid.
Maar ook voor Hattrick..

113 views Written by Axefiend

Read article

4-23-2019 Nationale U20 nog steeds zonder puntverlies

Nederland heeft ook haar vierde wedstrijd in de WK-kwalificatie omgezet naar winst. Tegen een stug verdedigend Indonesië kroonde Piet-Hein Huygen zich, ondanks een gemiste penalty, tot matchwinner: 1-0.

36 views Written by Tasjek

Read article

4-19-2019 Voor alle nieuwe managers

Hattrick is een spel dat op zo veel manieren gespeeld kan worden. Je kunt een homegrown team bouwen, scout van de U20 of het NT worden, de Eredivisie proberen te bereiken, talenten trainen voor het Nationale elftal of lekker onderaan de laagste divisie hangen, maar wel lekker ouwehoeren op het actieve forum.

Maar ik maak mij een beetje zorgen om Hattrick en met name om de daling van het aantal managers. Ik weet dat dit al jaren gebeurt, maar het gaat de laatste weken ook nog redelijk hard. Er moet wat gebeuren.

1571 views Written by jonnyneven

Read article

4-13-2019 Van Nassau matchwinner voor U20

Nederland heeft ook in de derde wedstrijd van de U20-wereldbeker geen fout gemaakt. Dankzij een goal van Wilhelmus van Nassau won Neerlands Trots met 0-1 van China.

65 views Written by Tasjek

Read article

4-13-2019 Livestream: de Hattrick Masters!

De Hongaarse manager Mcload (7015310) volgt dit seizoen alle wedstrijden in de Hattrick Masters via een livestream op het inmiddels bekende gameplatform Twitch. HPE-Relu_ (7533491) sprak hem over zijn stream en het verloop van misschien wel Hattricks spannendste toernooi.

78 views Written by rik_daan079

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 094