We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Gelderland

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 1008
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Sunny Sunny
Latitude: 51°58'N
Longitude: 5°55'E

Yesterday

08:57 Kootjes United: Belangrijke punten tegen FC A-S

De Kootjes hebben belangrijke punten binnen weten te slepen tegen FC A-S. De countertactiek van FC A-S werd tijdens de wedstrijd kracht bij gezet door de blessure van Buckmann. Toch wist Kootjes United de 1-0 over de streep te trekken.

TheDiBasti:"Ik had het nog best wel benauwd tijdens de wedstrijd. Je ziet wel dat je overheerst op het middenveld maar goed dat balbezit daar is FC A-S ook niet op uit. 1-0 is toch mager. Een klein countertje over links had zomaar voor gevaar kunnen zorgen. Maar gelukkig bleef hij uit."

Dan zijn jullie nu wel veilig of niet?

TheDiBasti:"Jij bent wel van de irritante vragen of niet? Als ik hier ja op zeg dan sta je na de volgende nederlaag weer over arrogantie te praten."

Uh, zo bedoelde ik het niet.

TheDiBasti:"Dan is het goed. Nee maar serieus deze competitie is vreselijk sterk. Iedereen kan van iedereen winnen en het gaat vaak om details. Zie bijvoorbeeld het puntverlies van samejoost en Flugels. Wie had dat veracht. Scherp blijven dus."

5-19-2019

22:02 Allesandro FC: AFC slaat een gaatje na winst bij Keijman 0-3

AFC boekte een verdiende en vooral nuttige zege in de Gelderse derby bij Keijman. Coach Michal Kus was duidelijk opgelucht. ,,Niet alleen vanwege de zege. We hebben een gat van vijf punten naar de streep, maar vooral weer eens gewonnen buiten de deur. Dat betekent blije fans en dat zou volgende week weer eens een goeggevulde AlexanderDome moeten opleveren. En dat is nodig, want we bungelen nog steeds aan een dun financieel draadje. De verkoop van selectiespelers dreigt nog steeds, dus we hebben een volle bak nodig’’, aldus Kus.
Hij zag vandaag beide spitsen, Lato en Smith, scoren maar een complimentje kon er niet vanaf. ,,Ze hebben gedaan waar ze dik voor worden betaald, niets meer of minder. Al is minder wat we van de heren gewend zijn. We hebben nog wat treffers van ze tegoed dus die treffers van vandaag zorgen er alleen voor dat ze niet nog meer achterlopen’’, aldus Kus.
Lato en Smith wilden niet reageren.

5-17-2019

15:22 Allesandro FC: AFC voor derby naar Keijman

AFC speelt zondag weer een Gelderse Derby en gaat op bezoek bij de nummer vier, Keijman dat een plek en een punt onder de Heteranen staat. ,,Tsja, de nummer drie tegen vier en toch een rechtstreeks degradatieduel, de verliezer zakt waarschijnlijk onde de streep en met speelronde tien dan achter de rug is dat een levengevaarlijke positie'', zegt coach Michal Kus. Op vragen van de pers hoe Kus tot een winnende tackiek denkt te komen bleef het lang stil. ,,Ja, sorry, echt ongelofelijk die vraag. Daar ga ik voor de wedstrijd toch niets over zeggen. Die mensen bij Keijman lezen toch ook de krant. We zullen broeden op een verrassing en dan zien jullie het zondag wel, net als Keijman. Die kunnen ook tellen, dus ga er maar van uit dat ze ook daar naar de ranglijst kijken en willen winnen.''
Kus wilde ook niet op specifieke spelers ingaan, zoals de vorige week geschorste Lato. ,,Ja, die zou kunnen spelen. Maar voorin blijft het lood om oud ijzer.''

02:39 V.V. Jan van Arckel: V.V. JAN VAN ARCKEL VERLAAT HATTRICK NA 15JAAR.

Na 15 jaar actief te zijn geweest hier op hattrick heb ik besloten binnenkort met het spel te gaan stoppen. Mede vanwege de kosten van het supporterschap wat niet op weegt tegen wat je er voor terug krijgt is de lol er ook wel een beetje af. Elk seizoen maar weer onderin divisie V of hoog in divisie VI maakt het er ook niet leuker op. Ik zal dit seizoen nog wel gewoon af maken met het huidige team zodat de competitie wel eerlijk zal blijven verlopen. Na de laatste wedstrijd zullen alle speler te koop worden gezet zodat zij die nog wel hattrick blijven spelen er nog wat aan hebben. Mijn supporterschap verloopt over 2 dagen dus vandaar dit laatste persbericht, tevens de eerst in bijna 5 jaar tijd. Voor hen die actief blijven nog veel speelplezier en succes met het eventueel bereiken van de eredivisie of landskampioenschap.

Met vriendelijke groet,
Voetbalschoen

5-15-2019

11:34 Allesandro FC: AFC overweegt herstart

AFC overweegt een complete herstart van de club. Uit een uitgelekt rapport, in het bezit van onze redactie, blijkt dat voorzitter Halsema overweegt alle selectiespelers te verkopen en via degradatie in de zesde klasse een geheel nieuw team op te bouwen bestaande uit spelers van de eigen jeugdacademie. Uit het rapport blijkt niet wanneer de club die stap wil zetten. Afgelopen weken werden er al zeven spelers aan de dijk gezet, wat als het startpunt van deze hele operatie uitgelegd kan worden. Daar zaten ook drie zelf opgeleide spelers bij, wat weer in strijd is met de uitgelekte beleidsvoornemens.
Voorzitter/technisch directeur Lex Halsema was onaangenaam verrast door het uitlekken en reageerde pas na enig aandringen. ,,U heeft het rapport in handen, dus ontkennen heeft weinig zin. Maar het is slechts één van onze mogelijke toekomstscenario's. We willen alle opties onderzocht hebben, maar ik kan u zeggen dat dit plan laag op onze planning staat.''

 
 
Server 094