We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Overijssel

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 683
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Sunny Sunny
Latitude: 52°25'N
Longitude: 6°27'E

Yesterday

22:00 Kickers Oost: Kickers verliest eerste van 3

Vandaag heeft Kickers Oost haar eerste van drie nederlagen geleden. Groningen Eagles was de eerste die ons mocht verslaan. Het viel nog mee, eindstand 3-1. Kickers beperkte zich tot counteren en schoppen. Hierdoor moesten twee Groningers naar de Eerste Hulp.

Houtkamp:"Zoals verwacht vandaag een verlies. Ik had ze wel gezegd om er een paar om te hakken, dan komen ze niet te snel achterop in de ranglijst...". Komende week wacht een thuisduel tegen koploper San Loekoe. Houtkamp:"Je weet dat ze gaan counteren, En dat het niet uitmaakt wat we er tegenover zetten, we gaan toch niet winnen. Zelfs niet al mochten ze die Braveheart van de week nog gaan verkopen. De week erop moeten we naar Den Haag. Ook dat is lastig en gaan we waarschijnlijk verliezen. Het gelul over een kampioenschap van onze manager Eric is dan gelukkig wel over...".

Manager Eric was voor commentaar niet bereikbaar. Hij was kortstondig in het stadion, maar verdween kort na de aftrap al richting Groningse binnenstad...

5-12-2019

21:57 Kickers Oost: Schandalige vertoning Kickers

In een armoedig duel mocht Kickers Oost na het laatste fluitsignaal blij zijn dat het nog een punt in eigen huis hield. Tegen hekkensluiter Gedeleah werd een tranentrekkende 1-1 behaald in Tranendal. Johnny Bell maakte na rust de 1-1.

Trainer Houtkamp trok het boetekleed aan:"Ik heb ze aangeraden om niet voluit te gaan, op halve kracht een kleine zege is ook drie punten. Daar heb ik wel een beetje spijt van. Het leek nergens op...".

Manager Eric was woedend:"Speel je eindelijk is voor meer dan 40.000 toeschouwers en dan leg je dit op de mat. Bepaald geen klantenbinding."
Eric wil niet direct de trainerspositie ter discussie stellen:"Ten eerste wordt er tot vandaag goed gepresteerd. Ten tweede is een kampioenschap helemaal niet in de lijn der verwachting. Ik heb geen geld om al die premies te betalen...".

Dan is er nog het gerucht dat beide koplopers helemaal niet kampioen willen worden. Een mysterieus antwoord:"Ik kan niet voor Loekoe spreken, maar waar rook is is vuur..."

5-8-2019

07:23 Citysoccers: 7e ronde Spek en Bonenschaal

Vanavond om 17:45 treden de spelers van Citysoccers aan in de zevende ronde van de beker tegen Lunteski FC. Tot nu hebben de spelers nog niet heel diep hoeven gaan maar dat kon vanavond wel eens anders worden. Lunetski staat eerste in hun zesde klasse en heeft afgelopen zondag met ruime cijfers gewonnen van de nummer twee. Ze lijken hierdoor op weg naar het kampioenschap. Citysoccers kende daar en tegen geen goede generale en kwam niet verder dan een troosteloos gelijkspel.

Op een schorsing van Allison na is de selectie compleet. Er zijn inmiddels al een kleine 10.000 kaarten voor deze wedstrijd verkocht. Kaarten zijn tot aanvang van de wedstrijd ook bij de kassa's beschikbaar.

5-5-2019

22:01 Kickers Oost: Gaan Kickers en San Loekoe het uitvechten?

De titelstrijd in VI.395 lijkt een tweestrijd te worden tussen Kickers Oost en San Loekoe United. Beide teams wonnen vanavond, Kickers klopte de Bossche allstars en de Haagse derby was een prooi voor 2 voudig Croky Cup winnaar San Loekoe.

Trainer Houtkamp was tevreden over het vertoonde spel:"Den Bosch was wat verzwakt door blessures en een schorsing en was net een maatje te klein. Zaak was om snel een gat te slaan en vlak na rust na de 2-0 was de wedstrijd over. Dan wissel je nog wat en valt de 3-0. Helaas valt de jonge invaller Duyndam na een smerig trap voor een paar weken uit...".

Volgende week speelt Kickers Oost weer thuis tegen hekkensluiter Gedeleah. Houtkamp rekent op weer drie punten:"Dit potje moeten we gewoon clean doorkomen. Daarna begint het zware werk. Wij staan er goed voor, maar we krijgen dan 3 wedstrijden die je zomaar alle drie kan verliezen en dan is deze huidige koppositie helemaal niets waard. Dus we wagen ons nog niet aan welke voorspelling dan ook..."

5-3-2019

10:29 Kickers Oost: VI.395 café gesloten door burgemeester

Grote verrassing voor de manager van Kickers Oost, tevens parttime alcoholist: het VI.395 café bleek plotseling gesloten. Beheerder Superjantje bleek onvindbaar voor commentaar.

Manager Eric:"Ik liep mijn wekelijkse vrijdagochtend rondje, dat toevallig langs een kroeg of 5 gaat en zag ineens een dichtgetimmerd café. Op de stoep zat een miss H(.)(.)-ers in tranen en Olga zat er ook. Naast hen een kooi met de kroegpapegaai. De burgemeester had het pand gesloten vanwege vermoedens van illegale gokpraktijken, matchfixing en onzedelijk gedrag....".

"Ik heb de drie dames mee naar huis genomen en ze in bad en bed gestopt. En een beetje opgewarmd....", vervolgt Eric. "Toen kwam mijn vrouw thuis en ging het licht bij mij uit. Vanaf daar weet ik niets meer..."

Er zijn geruchten dat Superjantje bezig is met een nieuw en verbeterd café en zo gauw als we hier meer informatie over hebben dan wordt dit bekend gemaakt. Kickers Oost speelt overigens zondag thuis tegen allstarsdenbosch.

Ranking

1 . Max Euwe United8th  II.4
2 . SFC Kampen1st  III.13
3 . Lola United2nd  III.11
4 . Dé Biewies4th  III.5
5 . AC MYLA5th  III.14
6 . Mzzls United6th  III.5
7 . Twickels United6th  III.3
8 . ZwolleFansUgchelen6th  III.4
9 . The Fighting Hyenas8th  III.7
10 . BVO Emmen8th  III.16
11 . fc shaggy1st  IV.35
12 . VVFristi1st  IV.21
13 . ChilLHeroeS1st  IV.59
14 . Lokomotiv Amy1st  IV.3
15 . T.D.W.2nd  IV.43
 
 
Server 094